Planiranje i dimenzioniranje signalizacijske mreže : magistarski rad - Ljubić, Ivana (I. Ljubić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2005)
U radu su razmotreni problemi vezani uz planiranje i dimenzioniranje signalizacijske mreže. Opisane su metode općenitog planiranja signalizacijske mreže kao i za slučajeve prometnog opterećenja signalizacijske mreže.