Moment method analysis of spherical structures = Analiza sfernih struktura metodom momenata : master of science degree thesis = magistarski rad - Škokić, Siniša (S. Škokić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2005)
Cilj ovog rada je objasniti metodu analize sfernih struktura, kako antena tako i raspršnih tijela, pomoću metode momenata.