Model potpore odlučivanju pri planiranju razdjelnih mreža : doktorska disertacija - Komen, Vitomir (V. Komen ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2007)
Deregulacija elektroenergetskog gospodarstva i liberalizacija tržišta elektriène energije sa svim popratnim procesima promjenili su status i zahtjeve na distribucijsku djelatnost i bitno promijenili uvjete za planiranje razvoja i izgradnje distribucijskog sustava.