Upravljanje prijenosom znanja u istraživanju i razvoju na području informacijske i komunikacijske tehnologije : doktorska disertacija - Krajnović, Siniša (S. Krajnović ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2007)
Istraživačko-razvojne organizacije u području informacijske i komunikacijske tehnologije ogledni su predstavnik gospodarstva temeljenog na znanju. Poslovna izvrsnost, kvaliteta i inovacije temelji su poslovnih strategija globalnih centara znanja, a uspješna organizacija nužno mora osigurati mogućnost učinkovitog i efikasnog prijenosa znanja unutar organizacije, kao i između pojedenih organizacija kao dijelova globalne korporacije.