Preoblikovanje poslovnih procesa (Business Proces Redesign) : magistarski rad - Suban, Damir (D. Suban ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2008)
Ovaj rad opisuje jedno vrlo široko područje, područje upravljanja i preoblikovanja poslovnih procesa. Cilj rada je proučavanjem dosadašnjih dostignuća u ovom području razviti vlastitu metodu preoblikovanja poslovnih procesa i programsku podršku za tu metodu.