Vrednovanje primjenjivosti normiranih modela predočavanja podataka u ugrađenim sustavima : doktorska disertacija - Ježić, Damir (D. Ježić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2008)
Ova disertacija istrazuje i definira metodologiju vrednovanja primjenjivosti normiranih modela predocavanja podataka u ugradjenim sustavima. Vrednovanje primjenjivosti zasnovano je kombinaciji ISO/IEC 9126 standarda za vrednovanje kvalitete programskog proizvoda i analitickog hijerarhijskog procesa za dobivanje kvantitativnog oblika rezultata vrednovanja.