Vektorska regulacija asinkronog motora bez mjernog člana brzine vrtnje : doktorska disertacija - Zdenković, Josip; Pašalić, Nedžat (Zagreb : J. Zdenković ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1995)
Ključne riječi: asinkroni stroj, vektorska regulacija, digitalno upravljanje, signalni procesor, pretvarač frekvencije
Keywords: induction machine, vector control, digital control, digitaln signal processor, frequency converter