Doprinos metodi numeričkog proračuna elektromagnetskog polja u anizotropnim magnetskim materijalima : doktorska disertacija - Rezić, Ante (A. Rezić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1995)
Ključne riječi: magnetsko polje, parcijalne diferencijalne jednadžbe, numerička metoda, konačni elementi, feromagnetski materijal, orijentirani transformatorski lim