Doprinos metodi numeričkog proračuna elektromagnetskog polja u anizotropnim magnetskim materijalima : doktorska disertacija - Rezić, Ante; Štih, Željko (Zagreb : A. Rezić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1995)
Ključne riječi: magnetsko polje, parcijalne diferencijalne jednadžbe, numerička metoda, konačni elementi, feromagnetski materijal, orijentirani transformatorski lim
Key words: magnetic field, partial differential equations, numerical method, finite element, ferromagnetic material, grain-oriented transformer sheet
Bibliografija str. 164-170.