Zaštita osobnih računala od neovlaštenog korištenja : magistarski rad - Pehar, Damir (D. Pehar ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1994)
Ključne riječi: sigurnost, ovjerovljenje, sklopovlje, programi, diskovni sustav, osobno računalo