Korisničko sučelje distribuiranog sustava programirljivih upravljačkih naprava : magistarski rad - Ježić, Damir; Budin, Leo (Zagreb : D. Ježić ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1995)
Ključne riječi: programirljiva upravljačka naprava, prikazna jedinica, distribuirani upravljački sistemi
Keywords: programmable logical controller, operating panel, distributed control system
Bibliografija str. 118-119.