Razvojno okruženje za očitavanje RFID identifikatora : završni rad - Majstrović, Karolina (K. Majstrović, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U okviru rada razvijeno je sklopovlje i programska potpora za RFID čitač. Opisana je ASK modulacija koju koristi integrirani sklop TRF7970 za komunikaciju s identifikatorom. Prikazane su informacije bitne za konstrukciju modula. Integrirani sklop TRF7970 komunicira s mikrokontrolerom STM32F407 putem SPI sučelja. Mikrokontroler šalje primljene podatke računalu serijskom komunikacijom (RS-232).