Preoblikovanje interakcije s klijentom sustava m-učenja : završni rad - Jovičić, Tihomir (T. Jovičić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Analiza interakcije klijentske aplikacije postojećeg sustava m-učenja jednim od poznatih formalizama. Na temelju analize predloženo je poboljšanje interakcije s naglaskom na moguće proširenje funkcionalnosti sustava m-učenja te razmotrena je mogućnost gestovne interakcije s više prstiju.