Formiranje projektnog tima uz pomoć društvenih medija : završni rad - Fuks, Dino (D. Fuks, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U radu obrađena je tema korištenja društvenih mreža kao pomoć pri formiranju projektnog tima. Za društvene mreže LinkedIn i Twitter, koje su korištene u radu, opisan je način primjene. Također, opisana su obilježja koje navedene društvene mreže nude kao pomoć pri upravljanju projektima. Navedene su i objašnjene programske tehnologije korištene u izradi aplikacije: radni okvir Bootstrap, skriptni jezik PHP, predložak Smarty, aplikacijska programska sučelja (API) i baza podataka MongoDB. Naposljetku je pomoću sekvencijskih dijagrama opisan rad aplikacije Project Team Manager koja poslodavcu olakšava formiranje projektnog tima, te s druge strane potencijalnom članu projektnog tima preporučuje oglase koji bi ga mogli zanimati.