Modeliranje eksperimentalnog postrojenja PIPER programom TRACE : završni rad - Srebrović, Josip (J. Srebrović, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Modeliranje pipera u Snap/Trace programu i mjerenje tijekom ispuhivanja fluida kroz mjesto loma. Proučavanje karakteristike fizikalnih procesa prisutnih tijekom istjecanja iz posude s vodom pod tlakom.