Automatsko nadgledanje digitalnih sadržaja : završni rad - Mihalj, Ivan (I. Mihalj, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Objašnjenje rada web usluga i usluga e-pošte u svrhu korištenja naše usluge. Kratko objašnjenje rada u Envox alatima te njihovog korištenja u ostvarenju željene usluge. Detaljnije opisani postupci rada sa blokovima, njihovim vrstama i svrhom njihovog korištenja .Učitavanje podataka s interneta te rad s tim informacijama u svrhu dobivanja željenog rezultata .