Klijentska aplikacija za rad s mrežom osjetila : diplomski rad - Beus, Leonard (L. Beus, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovoga rada je bila implementacija klijenta weba za programski sustav koji upravlja mrežom osjetila. Prvi dio rada se bavi tehnologijama koje su korištene za izradu klijenta, dok se drugi dio bavi arhitekturom izgrađenoga sustava, dokumentiranjem izrađenih komponenata, mogućnostima dodavanja novih komponenata te načinom korištenja izrađenoga korisničkoga sučelja. Omogućeno je prikazivanje stanja osjetila kao i dohvat pohranjenih mjerenja. Također je moguće i generirati izvješća za definirana osjetila.