Razvoj modela NE Krško za program MELCOR : diplomski rad - Rep, Ivan (I. Rep, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U radu se modelira nuklearna elektrana Krško u programu MELCOR, opisuju se podaci i vrši se proračun akcidenta gubitka izmjeničnog napajanja. Rezultati se uspoređuju s referentnim rezultatima modela elektrane u programu MAAP. Analizira se odziv elekrane nakon akcidenta te se uspoređuju razultati različitih verzija MELCOR koda. Prati se vrijeme do taljenja jezgre, probijanje posude i eventualno probijanje kontejnmenta.