Web-aplikacija za online pretvaranje govora u tekst : završni rad - Perković, Petar (P. Perković, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Razvojem web tehnologija uvode se nove funkcionalnosti koje pomiču granice mogućnosti u interakciji između korisnika i web portala. Zadatak ovog rada jest istražiti mogućnosti dohvata i pohrane zvučnog zapisa zaprimljenog putem web preglednika te koristeći uslugu Hasheck Voice taj zaprimljeni govor pretvoriti u tekst koji se vraća korisniku. Rad prikazuje proces razrade rješenja te njegovu programsku izvedbu traženog rješenja.