Upravljanje referencom gasa u električnom automobilu : završni rad - Bošković, Franjo (F. Bošković, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U završnom radu je projektiran i ugrađen sustav upravljanja referencom gasa. Programska podrška za izradu aplikacije je LabVIEW. Opisana je prerada i komponente električnog auta. Ukratko je opisana aplikacija za monitoring u LabVIEW-u. Prije spajanja nove akvizicijske kartice proučena je elektična shema kako bi bili sigurni da spajamo na pravi način. Detaljno je opisan postupak implementacije nove akvizicijske kartice u automobile.