Elektronički štimer za gitaru : završni rad - Levanić, Domagoj (D. Levanić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Razvijen je elektronički štimer za gitaru. Mehanička izvedba štimera omogućiava jednostavno pričvršćenje na glavu gitare i potom automatsko podešavanje tona pojedine žice. Mehanizam podešavanja napetosti žice je izveden servo motorom upravljanim mikrokontrolerom.