Implementacija relejnog postupka projektiranja PID regulatora na Arduino/Pcduino ugradbenom računalnom sustavu : završni rad - Šaponja, Milenko (M. Šaponja, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U prvom dijelu rada opisano je projektiranje sustava daljinskog upravljanja putem interneta na ugradbenom račcunalnom sustavu realiziranim pomoću Pcduina i Arduina. Dok je u drugom dijelu rada opisan relejni postupak te njegova implementacija na ugradbenom racčunalnom sustavu. Također dana je i eksperimentalna provjera dobivenih rezultata.