Informacijski sustav za praćenje i planiranje studentskih aktivnosti : završni rad - Šlibar, Luka (L. Šlibar, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Informacijski sustav sastoji se od nekoliko dijelova koji studentima olakšavaju organizaciju i praćenje obaveza vezanih za studiranje. Podsustav za bilješke omogućava kategorizaciju bilježaka po bojama, uređivanje, brisanje i unošenje novih bilježaka, te arhiviranje zastarjelih. Uz to je omogućeno i pretraživanje koje u naslovu i tekstu bilješke pronalazi ključne riječi pretrage. Uz bilješke je moguće priložiti datoteke. Podsustav za predmete i projekte pruža mogućnost unošenja predmeta i projekata, kategorizaciju i praćenje aktivnosti. Omogućeno je unošenje novih predmeta i projekata, brisanje i pregled detalja. Sustav ima mogućnost povezivanja s Google kalendarom i praćenja obaveza kroz vlastiti kalendar, te generiranja izvještaja o radu. Rješenje je implementirano korištenjem Microsoft .NET MVC 5 tehnologije uz korištenje jQuery elemenata i Microsoft SQL Server 2012 baze podataka.