Automatizirana provjera cjelovitosti podataka i nadzor rada sjedišta weba : diplomski rad - Trupčević, Dominik (D. Trupčević, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisuje se razvoj sustava za automatiziranu provjeru cjelovitosti i nadzor rada sjedišta weba. Daje se pregled sličnih rješenja, motivacija za takav sustav te se objašnjava cjelovitost podataka i kako se koristi u radu korištenjem kriptografskih funkcija sažimanja. Nakon toga prolazi se kroz izgradnju sustava na način da se opisuju zahtjevi, arhitektura te pojedine komponente sustava kao što je programsko rješenje, CLI alati, web aplikacija i baza podataka. Na kraju rada diskutiraju se nedostatci i buduće nadogradnje sustava.