Igra pokretana ljudskim licem inspirirana igrama pucanja : završni rad - Pejković, Hrvoje (H. Pejković, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Tehnologija praćenja pokreta ljudskog lica iskorištena je za kontrolu kretanja svemirske letjelice koja treba uništavati meteore koji jure prema njoj. Igra je napravljena u Unity pokretačkom sustavu s implementacijom pokreta lica iz razvojnog alata Visage|SDK tvrtke Visage Technologies koja pokreće letjelicu. Cilj igre je uspješno obraniti letjelicu od nadolazećih meteora pucanjem iz oružja letljelice.