Pretraga i rezerviranje turističkih usluga upotrebom mobilnih uređaja : diplomski rad - Martić, Matija (M. Martić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Tema rada je osmišljavanje i implementacija sučelja za pretragu, detaljan prikaz i rezerviranje turističkih usluga s ciljem održavanja korisničko iskustva na visokoj razini neovisno o uređaju i veličini zaslona s kojeg se pristupa web stranici. Cilj rada je ostvariti responzivnu web stranicu koja vrši pretragu na rezervacijskom sustavu iTravel software putem javnog programskog sučelja gdje se vrši i dohvat svih podataka te pohrana nove rezervacije. U radu su opisane tehnologije korištene u izradi.