Faktorizacije i dekompozicije grafova : diplomski rad - Jelavić, Roko (R. Jelavić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Opis pojmova faktorizacije i dekompozicije. Opis glavnih tipova grafova nad kojima je moguće provesti 1-faktorizaciju te 2-faktorizaciju. Opis glavnih tipova grafova nad kojima je moguće provesti H-dekompoziciju. Opis Steinerovih sustava trojki i ekvivalentnih dekompozicija potpunih grafova u trokutove.