Prepoznavanja gesti na GPU : diplomski rad - Šuflaj, Marijan (M. Šuflaj, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Problem prepoznavanja gesti jako je interestantan problem zbog prisutnosti vremenske dimenzije. Postoji više načina kako se problem može riješiti, a u ovom radu istražen je način rješavanja korištenjem slojevite potpuno povezane unaprijedne neuronske mreže.