Razvoj aplikacija korištenjem tehnologije XPages : diplomski rad - Bogović, Mate (M. Bogović, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U osnovi, XPages predstavlja novi okvir (engl. framework) za razvoj Notes/Domino WEB aplikacija. Objavljen je u sklopu verzije 8.5, te se od tad preporuča za razvoj novih ili nadogradnju postojećih WEB aplikacija. Riječ je o Java Runtime okruženju koje podržava sve definirane značajke WEB 2.0 standarda, te nasljeđuje i proširuje okvir poznat pod imenom JSF (engl. Java Server Faces).