Analiza sigurnosnih zahtjeva u sustavima upravljanja : diplomski rad - Hetler, Marko (M. Hetler, 2014)
Sažetak na hrvatskom: U radu je dan teorijski pregled i usporedba postojećih standarda koji se bave sigurnosnim krugovima. Opisana je metoda projektiranja sigurnosnih krugova prema standardu ISO 13849-1. Opisan je i prikazan rad u programskom alatu SISTEMA za konfiguriranje sigurnosnih krugova. U programskom alatu analiziran je i primjer analize sigurnosnih zahtjeva na kotao komine u pivovari.