Prikaz performansi i ponašanja korisnika kod pregledavanja sadržaja weba : diplomski rad - Tomić, Željko (Ž. Tomić, 2014)
Sažetak na hrvatskom: Uvodno je definirana važnost iskustvene kvalitete te njena povezanost s kvalitetom usluge. Navedeni su formati podataka za snimanje mrežnog prometa te su spomenuti dostupni alati. Osmišljena je Web aplikacija za analizu mrežnog prometa i grafički prikaz podataka. Opisan je korišteni tehnološki stog i svojstva korištenih tehnologija. Navedene su upute za postavljanje razvojne okoline te su opisani ključni dijelovi programskog koda aplikacije. Nabrojane su ideje za daljnji razvoj aplikacije. Za kraj je opisan studijski primjer korištenja aplikacije.