Utjecaj površine na pouzdanost mikroelektroničkih sklopova : magistarski rad - Đuzel, Marijana; Biljanović, Petar (Zagreb : M. Đuzel ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: pouzdanost, kvar, defekt, mehanizam kvara, mod kvara, stres, degradacija funkcije, otkaz, ciljna pouzdanost, monitor procesa
Key words: reliability, failure, defect, failure mechanism ,failure mode, stress, function degradation, wearout, reliability goal, process monitor
Bibliografija str. 80.