Sustav za upravljanje redovima s procjenom vremena čekanja : diplomski rad - Pancirov, Roko (R. Pancirov, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Redovi čekanja su problem kako za krajnje korisnike, tako i za pružatelje usluga. Razvijeni sustav ima za cilj popraviti korisnikovo iskustvo čekanja u redu ili ga u potpunosti ukloniti.