Nanotehnologija u elektroničkom I računalnom inženjerstvu : završni rad - Vulić, Tomislav (T. Vulić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Primjena nanotehnologije u elektronici, odnosno načini na koje se u s nanotranzistorima može poboljšati i ubrzati rad određemp sklopovolja