Automatizacija prodaje : završni rad - Aleksa, Antun (A. Aleksa, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Upravljanje odnosima s klijentima (eng. Customer Relationship Management - CRM) opisuje pristupe, strategije i tehnologije koje tvrtke koriste za analizu i upravljanje odnosa s klijentima. Sustavi za automatizaciju prodaje (eng. Sales Force Automation – SFA) su informacijski sustavi korišteni u sklopu CRM-a, te služe za automatsko praćenje svih koraka u procesu prodaje. CRM i SFA aplikacije su vrlo korištene i tražene u poslovnom svijetu. Aplikacija za automatizaciju prodaje pomaže prodavaču da poveća svoju prodajnu efikasnost. Takva aplikacija najčešće omogućava korisniku da jednostavno organizira svoje poslove i aktivnosti, te prati kako napreduje prodaja korisnika i njegovih suradnika. Aplikacija opisana u ovom radu je web aplikacija arhitekture MVC koja pruža sve osnovne mogućnosti jedne SFA aplikacije.