Prijedlog mjera energetske učinkovitosti za mrežu industrijske energetske efikasnosti : diplomski rad - Lujo, Damir (D. Lujo, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Rad se bavi Mrežom industrijske energetske efikasnosti, njenom shemom i organizacijom uz pregled istih mreža u Norveškoj i Njemačkoj. U radu se daje pregled stanja industrije u Hrvatskoj te alati za analizu istoga. Predlažu se mjere koje bi Mreža industrijske energetske efikasnosti trebala komunicirati prema određenim sektorima industrije. Kroz cijeli rad objašnjava se važnost postojanja jedne takve mreže za energetsku učinkovitost. Na kraju se navode primjeri dobre prakse iz Hrvatske i svijeta.