Simulator raspoređivača zadataka : završni rad - Jančin, Luka (L. Jančin, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad prikazuje izgradnju simulatora raspoređivača zadataka. Koristi sljedeće načine raspoređivanja: mjerom ponavljanja, prema krajnjim trenutcima završetka, prema najmanjoj labavosti, SCHED_FIFO, SCHED_RR i SCHED_OTHER. Opisan je i način implementacije simulatora kroz važnije strukture podataka i metode.