Upravljanje rukama robota Baxter metodom ponavljanja učenih gibanja : završni rad - Šumiga, Antonija (A. Šumiga, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U radu je potrebno proučiti modul za snimanje pokreta zglobova ruku robota Baxtera kojima upravlja čovjek te modul za upravljanje gibanjem snimljenih pokreta zglobova. Nakon što se snimi trajektorija ruke koju pomiče čovjek, robot Baxter mora moći ponoviti snimljenu trajektoriju. Također je potrebno spremiti snimljene trajektorije koje se kasnije mogu odabrati s LCD zaslona. Proučiti mogućnosti LCD zaslona te povezati proceduru snimanja trajektorije ruke s prikazom lica robota na zaslonu tako da lice prati kretanje ruke za vrijeme snimanja.