Mobilna aplikacija za dojavu i upravljanje programskim pogreškama : završni rad - Geček, David (D. Geček, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog završnog rada je upravljanje programskim pogreškama u IT tvrtkama s velikim brojem ugovora o održavanju programske podrške. Uz postojeću web aplikaciju u sustavu, završni rad opisuje razvoj Android aplikacije i sučelja na poslužitelju koji će služiti kao potpora postojećem sustavu. Aplikacija omogućava pregled riješenih i neriješenih problema za klijente te pregled nepreuzetih i preuzetih problema za zaposlenike tvrtke. Zaposlenici tvrtke mogu upravljati problemima tako da im mijenjaju statuse (prihvaćaju, prosljeđuju, zaključuju probleme...) i spremaju druge promjene nad njima. Svaki korisnik može pregledati detalje problema koji su tom korisniku dostupni.