Sustav za upravljanje ulaznicama za različite događaje : završni rad - Brebrić, Marina (M. Brebrić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Oblikovan je i implementiran sustav za pretraživanje događaja, prodaju ulaznica, burzom za razmjenu ulaznica, ispis ulaznica te prijenos odgovarajućeg koda na mobilni uređaj. Sustav koristi trenutno dostupne podatke o događajima sa stranica eventim.hr i ulaznice.hr. Omogućava pretraživanje događaja po različitim kriterijima, registraciju korisnika te kupovanje, prodaju i poklanjanje ulaznica. Za potrebe ove aplikacije oblikovana je i baza podataka u koju spremamo podatke o događajima, lokacijama, vrstama i cijenama ulaznica, registriranim korisnicima, njihovim ulaznicama te o prometu na burzi ulaznica. Problem je riješen na način da je baza podataka izrađena u MSSQL sustavu, sustav je pisan u asp.NET MVC frameworku u jeziku C#.