Implementacija programski definiranog prijamnika na FPGA sklopovima familije Spartan 6 : završni rad - Barbarić, Dominik (D. Barbarić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U radu je opisana prilagodba programski definiranog prijamnika dizajniranog za Spartan 3 platformu na Spartan 6 platformu korištenjem sklopa FMC150 s ugrađenim A/D i D/A pretvornicima.