Praćenje ambijentalnih parametara zatvorenog prostora korištenjem bežične mreže osjetila : završni rad - Žagar, Ivan (I. Žagar, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Završni rad baziran je na uporabi bežične mreže za praćenje ambijentalnih parametara zatvorenog prostora. U prvom dijelu rada, dani su osnovni teorijski koncepti bežičnih mreža osjetila. Uvid u izvedbu CTP protokola, implementacije aplikacije za platformu TinyOS, sučelje te web stranice sustava dan je drugom dijelu rada.