Primjena nenadziranog strojnog učenja za akviziciju glagolskih razreda iz korpusa : završni rad - Čulinović, Filip (F. Čulinović, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Problem sličnosti riječi težak je problem područja analize prirodnog jezika. U ovom radu opisano je stvaranje glagolskih razreda pomoću metoda nenadziranog strojnog učenja. Korišten je algoritam grupiranja MCL te je rad modela isproban na podacima korpusa hrwac. Implementacija modela je ostvarena u programskom jeziku Python.