Ocjena kvalitete vida temeljena na povratnoj vezi putem pametnog mobilnog telefona : završni rad - Radnić, Andrea (A. Radnić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog završnog rada bila je implementacija Android aplikacije za kontrolu vida koja će biti ugrađena u eWall sustav za pomoć starijim i nemoćnim osobama. Za ostvarivanje zadatka bilo je potrebno proučiti tipove testova za kontrolu vida primjenjivih na udaljenost ruke, razmotriti postojeće aplikacije na tržištu, upoznati se s novim razvojnim okruženjem te osmisliti i realizirati Android aplikaciju koja će biti funkcionalna i koja će biti uspješno implementirana u eWall sustav. Ovaj rad rezultirao je uspješno implementiranom Android aplikacijom za kontrolu vida, ali može poslužiti i kao osnova za daljnji rad na poboljšanju kontrole vida kod ne samo starijih i nemoćnih, nego kod sve brojnijih korisnika pametnih telefona.