Procjena utjecaja WiFi zračenja na ljudsko zdravlje : diplomski rad - Jurčević, Marina (M. Jurčević, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisano je mjerenje zračenja WiFi uređaja. Mjerenja su obuhvatila nekoliko tipičnih mjesta u zatvorenom i otvorenom prostoru kojima je čovjek najčešće izložen zračenju WiFi-a. Pokazano je kako je korištenjem jednostavnog uređaja poput pametnog mobilnog telefona s ugrađenom WiFi antenom moguće napraviti mjerenja u svrhu procjene zračenja. Zračenje WiFi-a uspoređeno je s sa zračenjima ostalih bežičnih tehnologija.