Vizualizacija pokreta prilikom tjelovježbe : završni rad - Lekić, Zrinka (Z. Lekić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Ovim radom opisan je proces izrade virtualnog trenera za programsku podršku za pomoć prilikom tjelovježbe. Potpomognuto vježbanje dokazano je korisno u rehabilitaciji pacijenata i osoba starije životne dobi. Vizualizacijom pokreta koja se ostvaruje napravljenim animacijama, korisnika se upućuje na pravilno izvođenje vježbe. Opisani su svi koraci modeliranja te je ostvaren prikaz unutar alata Unity.