Upravljanje malom ronilicom iz Matlab/Simulink-a korištenjem ROS-a : završni rad - Pavlović, Petar (P. Pavlović, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Razvojem novog matlab alata, Robotics System Toolbox, omoguceno je povezati Ratlab i ROS. Upravo ta funkcionalnost korisna je u analizi i testiranju algoritama upravljanja ronilica. Ovim radom smanjio sam prijašnje neophodan korak integracije izmedu Matlaba i ROS-a.