Analiza digitalne satelitske televizije najnovije generacije : diplomski rad - Biškup, Denis (D. Biškup, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu analizirana je norma digitalne satelitske televizije najnovije generacije naziva DVB-S2X koja svojim inovacijama i prednostima nad prethodnim normama uvelike doprinosi većoj učinkovitosti i novitetima samog sustava. Izvršena je procjena povećanja raspoloživog broja kanala s obzirom na njihovu kvalitetu.