Sustav za praćenje kompetencija i performansi zaposlenika : diplomski rad - Mamić, Filip (F. Mamić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Aplikacija za upravljanje resursima je namijenjena olakšavanju raspoređivanja organizacijskih resursa kada postoji potreba za njima. Ključni element upravljanja resursima je procjena potrebe za organizacijskim resursima. Ovom aplikacijom se olakšava procjena preko preglednog sučelja i tražilice te sustava oznaka kojim se označavaju vještine i znanja pojedinaca. Mogućnost međusobnog dodjeljivanja oznaka te veza sa stvarnim projektima i vještinama koje je stekao na tim projektima doprinose boljem znanju o stvarnim sposobnostima pojedinca. Kroz sustav bedževa se pojedinci nagrađuju ili se ističu određene prekretnice u njihovom profesionalnom životu. Informacije o stvarnim projektima pružaju uvid u područja na kojima je pojedinac radio. Prilikom određivanja i procjene potrebe, upravitelj resursima dobiva cjelokupnu sliku pojedinca preko povezivanja oznaka, bedževa i projekata. Također se može dobiti šira informacija o pojedinoj oznaci, bedžu i projektu.