Oktavni grafički korektor s digitalnim upravljačkim krugom : diplomski rad - Grdić, Davor (D. Grdić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Napisani rad opisuje detaljan postupak projektiranja, simulacije i ispitivanja oktavnog, osam-kanalnog grafičkog korektora s digitalnim upravljačkim krugom. Uređaj u pitanju mora biti u mogućnosti pružati kontrolu nad svim aspektima obrađivanog audio signala – od podešavanja ulazne i izlazne razine signala, detekcije preopterećenja sklopa, preko digitalne kontrole pojačanja kanala korektorskog bloka pa sve do mogućnosti memoriranja korisničkih postavki i brzog poziva istih u željenom trenutku. Realizirani uređaj mora imati robusno kućište s nožnim kontrolara zbog uporabe u koncertnim situacijama. Dan je i uvid u kreaciju i mogućnosti glavnog programa mikrokontrolera koji upravlja cjelokupnim grafičkim korektorom.